Skip links

Gratis Duitse app voor retinoblastoom patiënten

Vanuit Duitsland kregen we dit bericht dat de Duitse retinoblastoom vereniging een app heeft gemaakt waarbij retinoblastoom patienten (van 12 jaar en ouder) met elkaar in contact kunnen komen:

“Kaks Duitsland (Duitse retinoblastoom vereniging) creëerde een gratis app om retinoblastoom overlevenden (ouder dan 12 jaar) wereldwijd te verbinden: ze willen dat patienten vrienden om de hoek of aan de andere kant van de wereld vinden. Ze willen zo ervaringen en know-how delen. Help hen om een ​​RB World Community op te bouwen en nodig RB Overlevenden over de hele wereld toe te treden tot de App. Want: niemand hoeft alleen te zijn met RB!

Veiligheidsadvies: De volledige app communicatie is SSL versleuteld en alleen uitgenodigde gebruikers kunnen de app gebruiken. Alle medische gegevens zijn ook gecodeerd in de database. Zij gebruiken geen eerste of laatste namen, alleen een gebruikersnaam om op te slaan. De gebruiker e-mail zal nooit getoond worden in de app en – als u dat wilt – kunt u anoniem blijven.

www.rb-worldapp.com

Dank u voor de ondersteuning van onze missie en voor het helpen van RB overlevenden over de hele wereld. Vanuit Duitsland de beste wensen voor iedereen.”