Skip links

Sponsoren gezocht

Binnenkort gaan mensen van het retinoblastoomteam meedoen aan de Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop. Het leek hun een goed idee om het nuttige met het aangename te verenigen en geld in te zamelen voor retinoblastoom onderzoek. Aldus willen zij bijdragen aan onderzoek naar de late effecten van retinoblastoom en de behandeling, zodat mensen die als kind behandeld zijn aan oogkanker later een beter leven hebben.

Hun inspiratie komt van onze retinoblastoom patiënten, waaronder Stephen de Vries, 20 jaar oud. Toen hij 2 jaar oud was heeft Stephen aan beide ogen retinoblastoom gehad en daardoor is hij zeer slechtziend. Stephen (op de foto hieronder links achterop de tandem, tijdens het WK 2015) is nu hard aan het trainen om op de ParaOlympische Spelen in Rio zijn droom waar te maken: GOUD.

Het zou fantastisch zijn als mensen onderzoek naar de late effecten van retinoblastoom willen sponsoren. Dat kan via IBAN nummer: NL 69 ABNA 044 50 40 459 t.n.v. Stichting VUmc CCA o.v.v. retinoblastoom.