Skip links

Youp van ‘t Hek speelt zijn voorstelling “Licht” op maandag 19 december 2016 ten bate van retinoblastoomonderzoek bij VUmc

Koop kaartjes voor deze extra voorstelling van Youp van ’t Hek en steun het onderzoek naar de late effecten van retinoblastoom (oogkanker bij kinderen). Een unieke kans om “Licht” te zien in een intiem theater!

Goed doel: Dankzij Youp, Hekwerk Theaterproducties en VU Cultuurcentrum Griffioen die de avond belangeloos mogelijk maken gaat de gehele opbrengst naar retinoblastoom onderzoek.

In het VUmc is het Retinoblastoom Centrum Nederland gevestigd, het landelijk expertise centrum, waar patiënten met retinoblastoom behandeld worden. Daar wordt veel onderzoek gedaan naar de late gevolgen van retinoblastoom en de behandeling, zodat patiënten optimale zorg kunnen krijgen voor een goede toekomst. Dankzij betere diagnostiek en behandeling overleven de meeste kinderen de ziekte en de behandeling. Hierdoor worden ze na verloop van tijd geconfronteerd met zeer heftige ‘late effecten’ van deze ziekte en de behandeling: het optreden van andere tumoren in hun lichaam. Het onderzoek valt binnen VUmc Cancer Center Amsterdam, het oncologische onderzoekscentrum van VUmc.

Locatie: het VU Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen (Uilenstede 106).

Datum:  maandag 19 december 2016, aanvangstijd 20.30 uur. Na afloop een drankje in de foyer met Youp.

Kaartverkoop: kaartjes vanminimaal 100 euro per stuk zijn te verkrijgen via de site van VU Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen (elke extra donatie voor onderzoek wordt zeer gewaardeerd!).

Via deze link kunt u kaarten bestellen: http://www.griffioen.vu.nl/nl/voorstellingen/youp_benefiet_vumc.aspx

Iedereen die “Licht” van Youp wil zien en zo wil bijdragen aan retinoblastoomonderzoek is welkom. Wees er snel bij want op is op!

Voor meer informatie over VUmc Cancer Center Amsterdam, zie www.vumc.nl/afdelingen/thema-kanker/
Voor meer informatie over Youp en zijn programma, zie http://www.youp.nl/

Een extra donatie voor retinoblastoomonderzoek is ook mogelijk via IBAN nummer: NL 69 ABNA 044 50 40 459 t.n.v. Stichting VUmc CCA  o.v.v. retinoblastoom.